Winkelmandje is leeg

Het plafond: een open canvas waarmee je een ruimte boven zich uit kan laten stijgen

Een onbeschilderd canvas

Het plafond blijft vaak een onontgonnen oppervlak om een woonruimte wat extra cachet te bieden. Nochtans, vroeger leek men wél goed te vatten dat je door aandacht voor wat zich boven ons afspeelt een woning kon opwaarderen. Denk maar aan de vele sierlijke rozetten en klassieke sierlijsten.

 

Geef een ruimte een nieuw élan

Echter, ook voor eerder moderne interieurs liggen er opportuniteiten in het verschiet. Al hoef je hiervoor niet meteen met de verfborstel aan de slag. Neen, stijlvolle Maestro-plafondpanelen kunnen een prachtig alternatief zijn om een woonruimte een volledig nieuw élan te geven.

 

Aan de hand van deze panelen kan je het plafond eenvoudig decoreren met een bepaalde look, zoals hout, beton of marmer. De panelen zelf zijn niet enkel erg robuust, ze blinken ook uit in onderhouds- en vooral ook installatiegemak. In één dag tijd kan je de panelen eenvoudigweg bevestigen aan het houten lattenrooster, waar je ook de voorzieningen voor elektriciteit en verlichting simpelweg in kan wegwerken. Last but nog least hoef je dit voorrecht ook niet te ontzien voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. De Maestro-plafondpanelen zijn er immers ook in een vochtwerende variant!

 

Goed voor het milieu én je portefeuille

Door de attractieve prijszetting van Maestro plafondpanelen – ze zijn er vanaf €16,99/m2 – zal je een stuk goedkoper af zijn met deze  panelen dan met een zuiver houten plafond of zelfs met een pvc-plafond. En ook verf kan – met het oog op een goede dekking – in de praktijk toch behoorlijk duur uitvallen. Reken bij de plafondpanelen ook nog eens de 10 jaar garantie en je kan echt wel spreken van een slimme investering. Elke Maestro mdf-plaat draagt bovendien een traceerbaar PEFC-certificaat, een garantie dat voor iedere gebruikte boom ineens een nieuwe wordt geplant.

 

5 redenen om voor Maestro plafondpanelen te kiezen

  • Snelle doe-het-zelf-oplossing (die solo te installeren is)
  • Verberg je kabels zónder breekwerk
  • Robuuster dan pvc en spanplafond
  • Oók geschikt voor vochtige ruimtes
  • Hygiënisch en budgetvriendelijk

 

Tijd om eens uit je dak te gaan? 

Hier kan je de plafondpanelen verkrijgen.

 

 

Discover everything about

Plafondpanelen

Deel deze pagina