Winkelmandje is leeg

Ontdek Novo & Waterwall:
De oplossingen voor vochtige en natte ruimtes

Waarom zou een knappe kamer een mogelijkheid moeten zijn die enkel voorbehouden is aan woonruimtes waar er geen sprake is van vocht? Getriggerd door deze vragen zette onze R&D-afdeling zich aan het werk, en kwam het op de proppen met twee oogstrelende oplossingen voor vochtige ruimtes: Novo & Waterwall. 

NOVO-HYDRO

Panelen voor vochtige ruimtes

Ondoordringbaar voor vocht, 100 procent hygiënisch én een streling voor het oog. De unieke folie en vochtwerende MDF maken van deze panelen een uitstekende, vochtwerende oplossing voor badkamer en keuken. De panelen zijn bijzonder eenvoudig te installeren, en worden rechtstreeks voor je oude muur, of onder je oude plafond gemonteerd. Je elektriciteit en verlichting werk je eenvoudig in in het houten lattenrooster waaraan de panelen bevestigd worden. De panelen zijn robuust en onderhoudsvriendelijk. Je maakt ze eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Waterwall

Douchepanelen voor natte ruimtes

WaterWall is een knappe collectie wandpanelen voor natte ruimtes. Voegen zijn er niet. Daardoor zijn de panelen perfect afwasbaar, krasbestendig en op en top hygiënisch. De panelen bestaan er met grote en kleine tegeldessins. Dankzij de eenvoudige installatie van WaterWall bespaar je tijd én moeite. Het handige kliksysteem is eenvoudig in gebruik, zelfs als je alleen werkt. Je plaatst je douchepanelen eenvoudig tegen een houten lattenrooster, waardoor je een nieuwe douchecabine in een mum van tijd in elkaar steekt! Wil je de wandpanelen verlijmen? Ook dat kan. Zelfs zonder uitbreken van de bestaande tegels.