Winkelmandje is leeg

Wand-en plafondpanelen als sfeerbrengers

Wie creëert, bepaalt de toekomst. Iets wat Maestro al een knappe 30 jaar met succes kan claimen. Maestro volgt steeds de huidige maatschappelijke en interieurtrends op de voet en biedt een antwoord op deze trends, met tijdloze en klassevolle decors die in verschillende interieurstijlen tot hun recht komen. Een oplossing zonder gedoe bij de installatie, maar mét een garantie op het eindresultaat. 

Meesterschap zonder
(klus)kopzorgen

Meesterschap zonder
(klus)kopzorgen

Jouw interieur,
magazinewaardig

Met een minimale ingreep injecteer je je woonruimte met heel wat extra ‘magazinewaardig’ karakter. Maestro panel bestaat in verschillende varianten, voor iedere interieurstijl wat wils dus.

Waarom Maestro wand- en plafondpanelen

Gemakkelijk te plaatsen

De unieke tand- en groefverbinding maakt het perfect mogelijk om de Maestro Panel-panelen zelf te plaatsen, en dit zowel voor nieuwe wanden als renovatie van een afgeleefde wand. Je creëert immers als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak. Bij het ineenklikken van de Maestro wand- en plafondpanelen wordt een subtiele groef gecreëerd. Dankzij de minimale afschuining aan de zijkanten oogt die bijna naadloos. Spots inbouwen in een Maestro plafond? Geen enkel probleem! De duurzame lijmverbinding maakt de panelen hittevast tot 110°C.

Onderhoudsvriendelijk

Bij het ontwerpen van Maestro Panel stond gemak niet alleen hoog op het prioriteitenlijstje op vlak van de plaatsing, maar zeker ook inzake onderhoud. En met succes, want Maestro wand- en plafondpanelen hoef je niet af te schuren, te herschilderen of te behandelen. Het enige onderhoud waar je nog hoeft in te voorzien, is om de panelen op tijd en stond eens stofvrij te maken met een licht vochtige doek.

Vocht- of waterwerend & hygiënisch

Door te kiezen voor hoogwaardige folie, vochtwerende MDF en een speciale backing, weet Maestro binnen de vochtbestendige novo-reeks immers de perfecte collectie voor badkamers of keukens aan te reiken. Maestro bekleedt de hele woning, ook de natte ruimtes zoals de badkamer. De WaterWall collectie is 100% waterproof. Dankzij de extra waterafstotende folie en de afwezigheid van voegen zijn de panelen ook nog eens perfect hygiënisch.

Kleurvast

Je kent het wellicht: de massieve houten gevelbekleding, die er bij de oplevering nog wel spik en span uitziet, maar onder invloed van zonlicht en regen stelselmatig begint te vergrijzen. Maestro Panel daarentegen, is volledig UV-resistent, en behoudt hierdoor op lange termijn z’n kleurintensiteit en -diepte. Bovendien hoef je de de panelen niet te behandelen met olie of lak. Makkelijk, niet?

Knap afgewerkt

Een eindresultaat van renovatiewerkzaamheden kan pas bekoren wanneer niet enkel de grote werken, maar zeker ook de afwerking met oog voor detail is uitgevoerd. Om die reden reiken we je niet enkel de panelen aan, maar ook een breed aanbod bijhorende en even gemakkelijk te installeren accessoires zoals plinten, plafondlijsten, kniklijsten en andere afwerkingslijsten.

De oplossingen voor vochtige en natte ruimtes

NOVO-HYDRO

Panelen voor vochtige ruimtes

Ondoordringbaar voor vocht, 100 procent hygiënisch én een streling voor het oog. De unieke folie en vochtwerende MDF maken van deze panelen een uitstekende, vochtwerende oplossing voor badkamer en keuken. De panelen zijn bijzonder eenvoudig te installeren, en worden rechtstreeks voor je oude muur, of onder je oude plafond gemonteerd. Je elektriciteit en verlichting werk je eenvoudig in in het houten lattenrooster waaraan de panelen bevestigd worden. De panelen zijn robuust en onderhoudsvriendelijk. Je maakt ze eenvoudig schoon met een vochtige doek.

WATERWALL

Douchepanelen voor natte ruimtes

WaterWall is een knappe collectie wandpanelen voor natte ruimtes. Voegen zijn er niet. Daardoor zijn de panelen perfect afwasbaar, krasbestendig en op en top hygiënisch. De panelen bestaan er met grote en kleine tegeldessins. Dankzij de eenvoudige installatie van WaterWall bespaar je tijd én moeite. Het handige kliksysteem is eenvoudig in gebruik, zelfs als je alleen werkt. Je plaatst je douchepanelen eenvoudig tegen een houten lattenrooster, waardoor je een nieuwe douchecabine in een mum van tijd in elkaar steekt! Wil je de wandpanelen verlijmen? Ook dat kan. Zelfs zonder uitbreken van de bestaande tegels.

Where to buy

Vind een verdeelpunt

Brochure

Download onze brochure