Winkelmandje is leeg

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene informatie

Maestro Panel by Depro Profiles
Kazerneweg 10
7780 Komen
Tel.: +32 (0) 56 55 43 43
E-mail: info@depro-profiles.com
BE 0448.668.748

 

Algemeen

Leveringen gebeuren onder het nadrukkelijk voorbehoud dat tussen stalen en geleverde goederen, tint-, maat- en structuurafwijkingen kunnen voorkomen. Deze afwijkingen kunnen nooit een basis zijn voor eventuele klachten daar ze eigen zijn aan het productieproces van deze materialen. Info over materialen en prijsaanduidingen op website/webshop en in catalogi, folders en offertes zijn steeds onder voorbehoud van eventuele drukfouten.

 

Betaling

Maestro Panel accepteert de volgende betalingsmethoden: Bancontact, Kredietkaart. We zullen nooit een groter bedrag in rekening brengen dan is goedgekeurd op het moment van aankoop.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. De weergegeven prijzen zijn actuele prijzen. Iedere bestelling van stalen is slechts bindend na betaling van het bedrag.

 

Levering
Verzending van producten wordt altijd uitgevoerd via Bpost.

 

Herroepingsrecht
Deze regels zijn alleen van toepassing op verkoop aan consumenten, tenzij anders overeengekomen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je dient ons binnen 14 dagen na ontvangst te laten weten dat je je aankoop wil annuleren. Na het retourneren van stalen vervalt de kortingsvoucher die ontvangen werd na de bestelling.

 

Retourneren
Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij het terugsturen ben je zelf verantwoordelijk voor het veilig verpakken van de producten. Je draagt het risico van het product tot het moment van levering van het product zelf. Voeg een kopie van de orderbevestiging toe of vermeld duidelijk om welk ordernummer het gaat.

 Het product dient verstuurd te worden naar: Depro Profiles – Kazerneweg 10 – 7780 Komen (België) 

 

Terugbetaling

Na een succesvolle retour betalen we je het aankoopbedrag terug. We zullen een terugbetaling doen met hetzelfde betaalmiddel als dat je voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt.


Kortingsvoucher

  • De voucher is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • Er kan slechts één voucher per bestelling gebruikt worden.
     
  • De voucher is enkel geldig op producten binnen het Maestro Panel gamma.
  • Het is niet mogelijk om in plaats van korting contant geld te ontvangen.
     
  • Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).