Winkelmandje is leeg

FAQ

Onze veelgestelde vragen:

 

Zijn jullie producten gemakkelijk in onderhoud?

De Maestro wand- en plafondpanelen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen makkelijk worden schoongemaakt met een licht vochtige doek. De vochtbestendige collectie is speciaal afgewerkt met een waterafstotende laag.

 

Zijn de producten gemakkelijk te plaatsen?

Vakman of doe-het-zelver, dankzij de unieke tand-en groefverbinding is het  perfect mogelijk om de Maestro panelen op je eentje te plaatsen. Wens je de bekleding later opnieuw te verwijderen? Ook dat is in een handomdraai gedaan. Ontdek alle kwaliteiten en laat je voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject inspireren door een waaier aan kleuren en designs waarmee je elke plaats omtovert tot jouw favoriete plek.

Bekijk onze instructievideos hier.

 

Kan ik gemakkelijk spots of andere armaturen inbouwen? 

Spots inbouwen in een Maestro plafond? Dat is geen probleem. De duurzame lijmverbinding maakt de panelen hittevast tot 110°C.

 

Biedt Maestro ook water- of vochtbestendige oplossingen aan?

Maestro bekleedt de hele woning, ook de badkamer. De WaterWall collectie is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Deze wandpanelen zijn voorzien van een extra waterafstotende laag. Door het ontbreken van echte voegen zijn ze bovendien op-en-top hygiënisch. En natuurlijk zijn ze dankzij het handige kliksysteem eenvoudig te plaatsen! Net als de panelen voor vochtige ruimtes zijn ze het bewijs van onze constante zoektocht naar innovatie en verbetering in de productontwikkeling. Maak je keuze uit de smaakvolle decoren en tegelmotieven. In badkamers en keukens is het essentieel dat je materialen gebruikt die vochtwerend zijn. Dankzij de hoogwaardige folie, de vochtwerende MDF en de speciale backing zijn deze panelen hiervoor perfect geschikt.

 

Is er een mogelijkheid om de decoren in het echt te bekijken?

Jazeker. Op deze pagina kan je tot drie decorstalen aanvragen die gratis bij je thuis geleverd worden. Indien je het hele assortiment wil bekijken kan je steeds terecht in een winkelpunt die de volledige shop-in-shop staan heeft. Vind je dichtstbijzijnde verdeler hier

 

Geven jullie een garantie op jullie producten?

Jazeker. Maestro biedt een garantie van 10 jaar aan op alle producten. Klik hier om onze garantievoorwaarden te lezen.