Winkelmandje is leeg

Warm: Machtig mexicaans

Sfeervolle, artistiek ingerichte ruimtes vol natuurlijke materialen met retro-moderne toets brengen een sensuele warmte met zich mee. Objecten hebben een ambachtelijke, handgemaakte flair. De culturele invloeden van Latijns-Amerika in 'WARM' zorgen voor een bijzonder warm kleurenpalet waar natuur en aardetinten centraal staan.

 

 

1. GEZELLIGE KLEUREN

Een warm interieur begint bij warme kleuren. Oranje, rood, geel of roodbruin zijn aanraders, maar ook rijke, donkere kleuren werken een knusse sfeer in de hand, zowel voor je muren als voor je meubels en accessoires.

 

2. AAIBAAR TEXTIEL

Zacht staat gelijk aan gezellig. Lila tinten doen hun intrede in je interieur en laten je de donkere dagen vergeten. Kleur op je kussens of tapijt? Je krijgt het er spontaan warm van.

 

3. NATUURLIJKE MATERIALEN EN ACCESSOIRES

Hout, riet, wol en bloemen zijn onmisbare elementen voor een warm interieur.  Natuurlijke materialen geven een huiselijk gevoel, ook in je decoratie.

 

4.TIJDLOOS TERRACOTTA

Ambachtelijke technieken, knipogen naar de natuur en aardetinten zijn het kenmerk van dit interieur. Voeg een vleugje Latijns-Amerika toe en je komt uit bij terracotta. Het keramiek met de typische  roodbruine kleur sluit perfect aan bij de Mexicaanse trends en het warm interieur die je voor ogen hebt. Als decoratie-element op je houten tafel of als  accessoire op een buffetkast: je vindt ze in alle maten en modellen. Groepeer ze per drie voor een evenwichtig resultaat.

 

5. LICHT EN GEUR

Weinig zo gezellig als het flikkerend vlammetje van een kaars. Kies daarbij nog een ontspannend geurtje voor je ultieme zen-moment. Warm aanbevolen!

 

Deel deze pagina