Winkelmandje is leeg

Vakman aan het woord: Maestro als afwerking in vochtige ruimtes

De snelle installatie is aangenaam voor mij, maar vooral voor mijn klanten want het levert hen tijdswinst en dus geld op.

 

Van sanitaire installatie tot volledige badkamerrenovatie, de Ieperse loodgieter Jasper Van Brabant neemt het graag voor zijn rekening. Vanuit het idyllische Voormezele is hij elke dag onderweg om het leven van zijn klanten zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken. Net daarom biedt hij het volledige pakket aan voor een compleet nieuwe badkamer. Van het uitbreken van het vroegere decor tot het kiezen en plaatsen van alle toestellen en interieurafwerkingen. 
 

TIJD- EN GELDWINST

“Mijn klanten houden van kwaliteit die mooi is én de tand des tijds doorstaat. Daarom stel ik vaak Maestro voor als afwerking van de wanden en plafonds. Bovendien is het makkelijk te installeren. Dat is aangenaam voor mij, maar zeker ook voor mijn klanten want de tijdwinst bespaart hen heel wat werkuren. Dat is geld die ze aan andere zaken kunnen spenderen.”

Eén van de grote redenen waarom het installeren van Maestro wand- en plafondpanelen zo vlot verloopt, is volgens Jasper het feit dat de ondergrond niet geplamuurd moet worden. “Ook op een oneffen oppervlak zijn de panelen perfect waterpas te installeren. De enige nodige voorbereiding is een houten kader.” Bij wanden die in rechtstreeks contact komen met water zoals douches opteer ik resoluut voor Maestro's WaterWall. Bijkomend pluspunt hier is dat je de panelen gewoon kunt verlijmen aan de muur.

 

INSPIRERENDE KEUZES

Praktisch is één zaak, maar natuurlijk bepaalt ook de look de keuze van de klant. “Op dat vlak is de Maestro-stalendoos  erg handig. Er zit altijd een exemplaar in mijn bestelwagen.” De stalendoos is precies wat de naam doet vermoeden:  een uitnodigende verzameling decorstalen met elke mogelijke uitvoering van  de Maestro-collectie. “In een oogopslag toon ik wat mogelijk is. Zo kiest de klant  makkelijk tussen de uitgebreide verzameling designs. Bovendien zijn de stalen uitneembaar. Zo kunnen we de kleur of de uitvoering direct naast het bestaande interieur leggen.

 

Deel deze pagina