Winkelmandje is leeg

Uitgekeken op thuiswerk?

Creatieve thuiskantoren

Na een jaar ‘minder goede nieuwsshow’, met ankers Alexander, Marc en Frank, begrijpen we als geen ander dat thuiswerk – hoewel het voor sommigen aanvankelijk wel aanlokkelijk klonk – niet altijd onder de meest ideale omstandigheden kon plaatsvinden.

 

In het begin van de pandemie moesten sommigen het zien te rooien met een plekje aan de keukentafel, anderen hadden meer afzondering nodig en zochten hun toevlucht tot een provisoire werkplaats door de strijkplank te gebruiken als tafel. Na verloop van tijd groeide bij velen het besef dat een afgezonderd werkhoekje of -ruimte de ijver en concentratie toch ten goede kwam.

 

 

Tijd voor iets nieuws

Een interieur kan – indien niet doordacht opgevat, én wanneer je er letterlijk maandenlang op zit te kijken – misschien wel gaan vervelen. Goed nieuws: met Maestro Panels kan je in een mum van tijd en zonder noemenswaardige structurele aanpassingen je werkruimte aan een opfrisbeurt onderwerpen.

 

De stijlvolle wandpanelen van Maestro blenden stijlvol met elk interieur en iedere ruimte, en vallen bovendien bijzonder eenvoudig te installeren. En komen we dan voor de zoveelste keer in een nieuwe golf terecht, en heb je opnieuw nood aan verandering van je werkruimte? Geen probleem: je kan de panelen in een handomdraai verwijderen, en gaan grasduinen in ons omvangrijke aanbod op zoek naar een nieuwe smaak! We hebben voor elk wat wils!

Deel deze pagina