Winkelmandje is leeg

Stevig plafond plaatsen in een handomdraai? Maestro plafondpanelen zijn jouw ideale oplossing!

Mooi en stevig 

De Maestro panelen zijn vervaardigd uit robuust mdf dat, in tegenstelling tot vele pvc-plafonds, tegen een stootje kan. Installeren gaat snel en eenvoudig. Je monteert een raamwerk van houten latjes op het oude plafond. En je klikt de plafondpanelen  één voor één, rij na rij in elkaar. Klaar. Het eindresultaat is een stijlvol afgewerkt plafond met een levensecht design. De subtiel afgeschuinde klikgroef zorgt voor een oppervlak dat bijna naadloos oogt. Reinigen doe je, net zoals bij laminaatvloeren, met een licht vochtige doek. 

Ontsierende kabels netjes weggewerkt 

Wil je ontsierende kabeltjes, verlichtingssnoeren of een slecht geplamuurd plafond proper wegwerken? Dan zijn plafondpanelen een topidee. Want je hoeft geen breek- of plamuurwerk uit te voeren. (Of laten uitvoeren!) Bedrading hou je netjes achter de constructie. En ook verlichting, zoals inbouwspots, is makkelijk in het mdf te verwerken. De panelen zijn hittevast tot 110°C. Niet onbelangrijk!

 

 

Ook vochtwerende plafondpanelen

Wil je je badkamer- of keukenplafond met Maestro panelen afwerken? Dat kan perfect. Dan kies je voor de vochtwerende variant uit groene mdf en met backing. Het systeem is net hetzelfde. Maar alles is volledig vochtbestendig, schimmels krijgen dus geen enkele kans. Want goeie hygiëne en vochtige ruimtes gaan natuurlijk hand in hand.

 

3 afmetingen en 45 designs

Afhankelijk van je plafondoppervlakte kan je kiezen uit 3 afmetingen: 19 x 120cm, 30 x 120cm en 23,6 x 170cm (XL). De standaardpanelen hebben een uitzonderlijke dikte van 10mm, de vochtwerende zijn 8mm dik. En voor de afwerking krijg je bij Maestro een ruime keuze uit 45 designs. Van verschillende tinten wit over sfeervolle houtdecoren tot betonlook en marmer. Elk Maestro plafonddecor heeft bovendien ook bijhorende lijsten om het geheel netjes af te werken.

 

 

Budgetvriendelijk én milieuvriendelijk 

Maestro plafondpanelen zijn twee keer vriendelijk. Eén keer voor je portemonnee en één keer voor het milieu. Met een prijs vanaf €16,99/m2 ben je met deze  panelen een stuk goedkoper a,f dan met een zuiver houten plafond of zelfs met een pvc-plafond. Doe daarbij de 10 jaar garantie en je kan echt wel spreken van een slimme investering. Elke Maestro mdf-plaat draagt bovendien het traceerbare PEFC-certificaat. Dat wil zeggen dat voor elke gebruikte boom gegarandeerd een nieuwe wordt geplant. “Groene” mdf, zeg maar. 

5 redenen om voor Maestro plafondpanelen te kiezen

  • Snelle doe-het-zelf-oplossing (die solo te installeren is)
  • Verberg je kabels zónder breekwerk
  • Robuuster dan pvc en spanplafond
  • Oók geschikt voor vochtige ruimtes
  • Hygiënisch en budgetvriendelijk

 

Deel deze pagina