Winkelmandje is leeg

Rijker, warmer en natuurlijker. Trends voor vandaag en morgen.

Met 5 moods, 5 interieurstijlen –samengesteld door een creatief team van trendwatchers en kleurspecialisten – heb je alle tools in handen bij het inrichten van je woning. Betaalbaar en vol sfeer dankzij natuurlijke materialen en een uitgebreide keuze. Het is onze manier om je te inspireren en je eigen stijl te verrijken. Inclusief uitnodigende accentmuren en -plafonds. Geniet van het grote aanbod en de makkelijke installatie om je persoonlijkheid in de verf te zetten. Laat je inspireren en creëer je droomplek. 

De nieuwe collectie omvat tientallen nieuwe designs die uniek zijn op hun eigen manier. Kleur, vorm of technisch vernuft: de 5 moods zijn doorspekt van primeurs en gebaseerd op de trends van vandaag én morgen.

 

Hou je van lichte tinten en houtsoorten voor een klassiek of net heel modern interieur? Aangevuld met rijkelijke materialen en accenten zorgt Noble voor een luxueuze feel. Of misschien hou je meer van poederkleuren met instant happiness. Crisp combineert speelse vormen en strakke lijnen voor een uitzonderlijke urban feel. Bij Calm staan lichte kleuren en natuurlijk hout, rust en harmonie centraal. De perfectie schuilt in de textuur van materialen en de imperfectie van de oppervlaktes. Of geniet van een interieur vol intimiteit en persoonlijkheid. In Eclectic mix en match je oud met nieuw voor een interieur vol verrassingen. Tenslotte laat Warm je wegdromen van culturele invloeden van Latijns-Amerika en unieke ambachten: een artisanale aanpak voor een sensuele omgeving.

We wensen je alvast veel surf-plezier toe.

To be continued!

 

Deel deze pagina