Winkelmandje is leeg

Op zoek naar een terrazzolook? Ontdek onze verbluffend natuurgetrouwe DIY wandpanelen

Natuurlijke gesteentes in paneelvorm

Decoratieve wandpanelen hebben hun oudbollig imago al lang van zich afgeschud. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en zeer snel zelf te plaatsen. Bovendien zien ze er verbluffend realistisch uit. Met andere woorden: perfect voor budgetvriendelijke renovaties. Ze laten je ook toe om snel op interieurtrends in te spelen (zonder al te gekke kosten te maken). Om die reden ontwierp Maestro Panels een volledig nieuwe collectie esthetische wandpanelen. Met luxueuze marmers en sprankelende terrazzo designs als absolute blikvangers.

Marmer wordt kleurrijker

Een marmeraccent geeft je interieur meteen wat extra glamour. De aders, de fossielen in het gesteente, de natuurlijke kleurschakeringen, … Deze aspecten contrasteren mooi met klassieke effen muren. En ze zorgen er ook voor dat je interieur allesbehalve monotoon wordt. En hoewel de tijdloze marmerlook nooit is weggeweest, duiken tegenwoordig ook steeds vaker roze of donkergroene marmers op. Maestro pikte die trend dan ook graag op voor de nieuwe collectie wandpanelen. Want hiermee ondergaat elk interieur niets minder dan een metamorfose.

 

 

Vrolijke terrazzospikkels

Naast marmer zet ook de terrazzo-revival zich door. Sla er Pinterest of recente trendmagazines op na en je ziet de fleurige spikkeltjes overal opduiken. Van badkamermuren tot inkomhallen. Terrazzomotieven geven elke ruimte meteen een flinke dosis Italiaanse frisheid en tijdloosheid. En dat ze in opmars zijn hoeft zeker niet te verwonderen. Want deze veelzijdige steenmix combineert echt met alles! De Maestro-collectie biedt bovendien ook vochtwerende panelen aan. Dit betekent dat je er zonder risico mee aan de slag kan in je badkamer. 

Natuurgetrouwe gesteentes zonder labeur

Ondanks hun verbluffende esthetische waarde brengen echte natuurgesteentes flink wat gedoe met zich mee. Het opmeten, kappen en plaatsen is zwaar vakwerk. Geen optie voor DIY-klussers, dus. Daarbovenop komt dan ook nog eens het stevige prijskaartje. Met de wandpanelen van Maestro haal je die verbluffende marmer- of terrazzolook daarentegen wél makkelijk zelf in huis. Je plaatst de esthetische panelen (met mdf-kern en een duurzame decorfolie) simpelweg op een raamwerk van houten latjes vóór de oude muur. Een renovatieklus die je perfect in je eentje klaart. En het eindresultaat mag er zijn: een verbluffend natuurgetrouwe weergave van echt gesteente, mét voelbare structuur dat past binnen je budget!

 

 

Wat kosten Maestro wandpanelen?

De Maestro wandpanelen bevinden zich in een prijsrange tussen 24€/m2 en 32€/m2. Afhankelijk van design en oppervlaktestructuur. Hiervoor krijg je een krasvaste, robuuste (10mm) én uv-bestendige steenimitatie. De wandpanelen zijn bovendien beter onderhoudbaar dan echte gesteentes (die zijn erg gevoelig voor reinigingsproducten en vergen regelmatige behandeling). Voor de piekfijne afwerking heeft Maestro per design ook telkens bijpassende accessoires in het gamma.

6 redenen om voor de natuursteenlook van Maestro panelen te kiezen

  • De decors werden ontwikkeld vanuit high-definition scans, waardoor ze een verbluffend echte indruk hebben
  • Wandpanelen zijn veel goedkoper dan echte gesteentes
  • Zelf te installeren en opnieuw te verwijderen, zonder je muur te beschadigen
  • Panelen zijn stootvast, heel gemakkelijk in onderhoud en hoef je niet te behandelen
  • Kabels en snoeren werk je makkelijk weg achter panelen
  • Ze zijn mooi af te werken met allerlei accessoires 

Waar te verkrijgen?

Maestro panelen zijn een 100% Belgisch kwaliteitsproduct. Je vindt de Maestro marmer- en terrazzopanelen bij de betere doe-het-zelf-zaak en houthandel in je buurt. Verdelers vind je makkelijk via de dealer module op de site. Ontdek okk de hele Maestrocollectie op www.maestro-panel.com. Of bekijk de brochure en laat je inspireren.

Ben je overtuigd? Maak dan zeker gebruik van de handige gratis stalenservice. Zo ben je zeker van een perfecte match met jouw interieur.

 

Deel deze pagina