Winkelmandje is leeg

Interieur 2018: een terugblik

De internationale beurs vierde dit jaar haar 50e verjaardag. Op Interieur vind je een overzicht van de nieuwste materialen, trends en innovaties in de interieurwereld. We zagen hier heel wat elementen die we terugvonden in onze eigen nieuwe collectie. Laat je inspireren door onze terugblik op dit succesvol designevent:

 1. MARMER: HERE TO STAY

Marmer, we krijgen er maar niet genoeg van! De trend is al een tijdje aan een comeback bezig, en is here to stay! De unieke aderstructuur heeftalles in zich om een kamer in één klap een luxueuze look te geven. Net zoals op de Milan Design week was gekleurd marmer één van de grootste trends op Interieur. Blikvanger van dienst: de groene marmer. Ook bij Maestro gaan we graag mee in deze prachtige trend. Ons uitgebreid gamma aan wand-en plafondbekleding bevat maar liefst 6 verschillende marmerprints. Of dit ook in jouw interieur past? Jazeker!

2. WARM SCANDINAVIAN

Dat de nieuw-scandinavische stijl steeds meer aan ronde vormen en speelse accenten wint wisten we al even. Op Interieur merkten we duidelijk dat ook de warme tonen zoals terracotta, oranje en oker hun intrede doen in deze interieurstijl van het noorden. Onze interieurmoods ‘CRISP’ en ‘WARM’ combineren? Why not! Zie onze decors.

3. DARK, DARKER, DARKEST

Donkere interieurs zijn alomtegenwoordig. Romantische, mysterieuze kleuren in combinatie met fluwelen meubels doen het nog steeds heel goed. Diepe, donkere tinten zorgen voor een knus gevoel. Donkere muren zorgen ervoor dat meubels en accessoires met diepe, intense kleuren heel erg opvallen. Bij Maestro zijn we ook grote fan van deze interieurtrend. Onze decorcollectie ECLECTIC is daar het levende bewijs van! Probeer eens een donkere houtsoort aan je muur. Mag het iets gedurfder? Wat dacht je van de look van verroest staal om je muren karakter te geven? Ontdek de ECLECTIC collectie hier.

Foto (rechts): Warm Nordic

4. PLAYFUL TERRAZZO

Terrazzo is al een hele tijd aan een heuse comeback bezig. Op de Biennale Interieur vond het gespikkelde patroon vooral zijn weg naar decoratiestukken zoals bijzettafels, kaarsenhouders, bloempotten, onderborden, ... In verschillende leuke kleurencombinaties is het gespikkelde motief van de granito steensoort ook als muurbekleding een echte eyecatcher . Ontdek onze drie terrazzo decors in al hun pracht op onze decorpagina. Wist je trouwens dat de ‘Freckled Terrazzo’ één van de populairste decors is die aangevraagd wordt op onze gratis stalenpagina? Onze terrazzo decors werden niet voor niets opgemerkt in de woonbijlage van Het Laatste Nieuws.

Foto (boven): Terrazzo gezien op de stand van de jonge designers.

 

Naast deze vier trends zagen we ook veel, heel veel indirecte verlichting verwerkt in o.a. spiegels, wandbekleding en plafonds. Meer daarover later op onze Maestro Design website!

Deel deze pagina