Winkelmandje is leeg

From moody to goody: kies jouw favoriete Maestro Mood

Calm

Interieurs geïnspireerd door Calm zijn doordrongen van een rustgevende traagheid. Van het leven in harmonie met de natuur. Natuurlijke materialen vol textuur hebben een hoog wabi-sabi gehalte, geïnspireerd door het verre Japan tonen ze de schoonheid van imperfectie.

Crisp

Met speelse vormen en strakke lijnen staat Crisp voor een uitzonderlijke urban feel. Zachte poederkleuren en opvallende accenten tillen de Scandinavische look naar een volgende level. Crisp staat voor fris, verrassend en nu: hedendaagse innovaties gecombineerd met een vrouwelijke esthetiek.

Eclectic

Geniet van een interieur vol persoonlijkheid. Romantische interieurs brengen mysterie zonder hun geheimen meteen prijs te geven. Eclectic herbergt ruimtes in lagen die stuk voor stuk ontdekt moeten worden. Donkere kleuren en unieke objecten zorgen voor een vleugje gezelligheid en nostalgie.

Noble

Noble staat voor elegante eenvoud: rijkelijk marmer en goud combineren met wit en lichte houtsoorten. Hoewel interieurs geïnspireerd door deze mood vrij streng en strak zijn, ligt er een zekere zachtheid in de gebruikte kleuren en materialen.

Warm

Sfeervolle, artistiek ingerichte ruimtes vol natuurlijke materialen met retro-moderne toets brengen een sensuele warmte met zich mee. Objecten hebben een ambachtelijke handgemaakte flair. De culturele invloeden van Latijns-Amerika zorgen voor een bijzonder warm kleurenpalet waar natuur en aardetinten centraal staan.

 

 

Wat is jouw mood?

 

Discover everything about

Plafondpanelen  Wandpanelen

Deel deze pagina