Winkelmandje is leeg

Een paneel voor je wand? Een kolfje naar je hand!

Verven, velen hebben er lak aan

Reinigen, enorm nauwkeurig afplakken, niet buiten de lijntjes kleuren, en vooral ook niet morsen… En misschien behoeft het verven van een accentmuur zelfs nog iets méér aandacht dan wanneer je een hele ruimte ineens van een nieuwe kleur voorziet. Maar in dat geval verlies je dan weer het opvallende effect dat een effectmuur teweeg brengt. Bovendien zijn slechts weinig klussers – laat staan professionals - zo onderlegd dat ze ook probleemloos een geverfde marmertextuur uit hun mouw weten te schudden. En dat de real-deal vaak een aanslag op je geldbeugel is, dat hoeven we je wellicht ook niet te vertellen.

 

Het alternatief: luxueuze wandpanelen

Wie de impressie van bijvoorbeeld natuursteen of terrazzo wil wekken, zonder per definitie op water en brood te worden aangewezen, richt zich beter tot decoratieve wandpanelen. De prijsattractieve en krasvaste panelen van Maestro Panels blinken niet enkel uit in hoe gedetailleerd en waarheidsgetrouw ze een knappe terrazzo of magnifieke marmerstructuur weten weer te geven, ze gooien ook hoge ogen op vlak van installatiegemak, want de wandpanelen kan je simpelweg tegen je oude muur plaatsen. De panelen zelf zijn met een dikte van 10 mm erg robuust, en bovendien kan je sommige varianten ook plaatsen in ruimtes waar damp onvermijdelijk is, zoals de keuken of de badkamer.

 

 

Kies jouw cover

De installatie zelf wordt een eitje, de moeilijkste klus wordt wellicht om te bepalen welk decor jouw persoonlijkheid het meeste reflecteert! Maar misschien goed om weten: de Maestro Panels vallen ook eenvoudig te demonteren, waarna je ze gerust kan vervangen door een andere cover, om zo jouw interieur in een volledig nieuw kleedje te steken, al dan niet volgens modetrends die op dat moment hoogtij vieren!

 

Hier kan je de panelen verkrijgen!

 

 

Discover everything about

 

Wandpanelen

Deel deze pagina