Winkelmandje is leeg

CRISP: Een nieuw-scandinavische look in je interieur.

In de Scandinavische stijl 2.0 zwaaien poederkleuren en lichte houtsoorten de plak. Enkele felle accenten maken je nieuw-Scandinavische look af. Het resultaat is een spel tussen zacht en industrieel.

 

 

Niet enkel de kruidige köttbullar, de bloedstollende thrillers van Stieg Larsson en de pompende beats van Avicii hebben ons helemaal in hun ban, ook de Scandinavische interieurs zijn alomtegenwoordig. Net als een goede wijn wordt nordic design steeds beter. Vandaag worden strakke lijnen, natuurlijke materialen en geometrische vormen gecombineerd met warme én frisse pastelkleuren. Of hoe knusse meubels, uitgekiende accessoires en doordachte  muur- en plafondafwerkingen een  moderne sfeer scheppen en tegelijk warmte uitstralen.

Aaibare stoffen en solide materialen domineren het nieuwe Scandinavisch interieur. Fluweel in poederkleuren, een vloerkleed om je voeten heerlijk in te laten  wegzakken of een zachte lederen zetel: hoe meer comfort het uitstraalt, hoe beter.

 

 

Als we aan een Scandinavisch interieur denken we aan lichte kleuren en een minimalistische inrichting. In de Scandinavische stijl 2.0. brengen mooie pastelkleuren net dat beetje extra. Ronde vormen in tafels, lampen, accessoires en meubels zorgen voor een mooi contrast in combinatie met de strakke lijnen. Bye bye aan de alombekende klassieke scandinavische stijl, welkom aan de Scandinavische stijl 2.0.

Deel deze pagina