Winkelmandje is leeg

5 redenen om te kiezen voor Waterwall-wandpanelen in plaats van tegels.

Om dergelijke scenario’s te kunnen vermijden - zeker in een vochtige ruimte zoals de badkamer -, is het vooral aangewezen je eigen limieten te kennen. Betegelen is immers een kunst, die voor velen tot heel wat gekunstel kan leiden. Met Waterwall echter, heb je een veel eenvoudiger alternatief: de looks van een tegelwand, zonder de moeilijke installatie. En omdat je Waterwall-wandpanelen ook perfect bovenop een bestaande tegelwand kan verlijmen, zit je zelfs zonder beitel meteen gebeiteld. Tijd voor een vergelijk!

 

 

  1. Gemakkelijk te plaatsen

Waterwall is een elegante collectie wandpanelen, specifiek ontworpen voor natte ruimtes. Anders dan bij het plaatsen van tegels, kan je de Waterwall-panelen makkelijk en razendsnel in je eentje plaatsen, via het handige kliksysteem. Het volstaat om ze vast te nieten of te schroeven op een lattenrooster. Met andere woorden: geknoei met cement behoort definitief tot het verleden. Geen zin om de bestaande tegels uit te breken? Dan kan je de Waterwall-panelen ook perfect verlijmen bovenop de bestaande tegels.

 

 

2. Geen gevaar op schimmels

Tussen de voegen van tegels durft zich wel eens schimmel te manifesteren. Beu om deze, gewapend met een tandenborstel en schimmelreiniger, azijn of bleekwater, geregeld te lijf te moeten gaan? Goed nieuws: ondanks het authentiek tegeleffect door de groef tussen de panelen, bestaat Waterwall bestaat uit 100% waterproof multiplex. Dit maakt de panelen niet enkel erg robuust, maar bovenal ook volledig waterdicht. Geen slechte eigenschap voor een badkamer of douche, lijkt ons!

 

3. Eenvoud in onderhoud

Aansluitend op het vorige puntje, is het belangrijk het onderhoudsgemak aan te stippen. De panelen zijn uiterst hygiënisch, en gemakkelijk afwasbaar. Hard water in jouw stad of gemeente, en heb je geen waterontharder? Geen zorgen, een flukse veeg met een reinigingsdoekje en een kuisproduct will do the trick!

 

 

4. Geen risico op tegelbreuk

Hoewel de Waterwall-panelen over een voelbare steenstructuur beschikken, en ook volledig krasbestendig zijn, zullen ze niet breken bij impact. Wat tegels dus wel eens durven te doen… Nog niet overtuigd? Dan gaan we verder!

 

5. Attractieve decors, een attractieve prijs

Last but not least verkrijg je met Waterwall het verhoopte hoogwaardige tegeleffect en die ogenschijnlijk professioneel geplaatste badkamer tegen een erg toegankelijke prijs. En dit zonder enige kans op ontgoocheling! Laat je dus niet langer beteugelen door betegelen, maar kies met Waterwall voor je badkamer hét perfecte alternatief!

 

Discover everything about

Douchepanelen voor natte ruimtes (WaterWall)

 

Deel deze pagina